Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United csapna le a Spurs ászára – sajtóhír

Szigetországi lapinformációk szerint a Manchester United gárdája komolyan fontolóra vette a Tottenham által a minap beárazott klasszis csatár nyári leigazolását…

A The Sun értesülései szerint a Manchester United együttese a nyári átigazolási időszakban 90 millió fontot is hajlandó megadni a Tottenham csapatából elvágyódó vb-gólkirály Harry Kane szolgálataiért cserébe.

A Spurs 27 esztendős saját nevelésű játékosa jelenleg már a nyolcadik szezonját tölti a londoniak első csapatában, és a 2017-2018-as szezonbeli 30, valamint az azt megelőző évben repesztett 29 gólos PL-szezonját mostanság már meg sem tudja közelíteni, sokak szerint azért, mert klubot szeretne váltani. Kane az utolsó három szezonjában többször bajlódott sérülésekkel is, kevesebb lehetőség jutott számára, így két évvel ezelőtt 17, tavaly 18, az aktuálisan zajló idényben pedig eddig 21 találatot jegyzett a bajnokságban.

Az angol válogatott kapitánya és a 2018-as vb-gólkirály ugyanakkor minden sorozatot figyelembe véve 332 mérkőzésen 219 gólt szerzett a Tottenham színeiben, amely mindenképpen tekintélyt parancsoló mutató.

A szigetországi sajtó szerint hazájából a Chelsea, a Manchester United és a Manchester City egyaránt szívesen látná őt soraiban.