Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: “Öt góllal is nyerhettünk volna!”

A Real Madrid 2-0-ás legyőzése alkalmával a londoniak második gólját jegyző Mason Mount szerint abszolút megérdemelten jutottak a Bajnokok Ligája döntőjébe, hiszen elég csak a két góljuk mellett a helyzetek minőségére gondolni.

“Öt gólt is lőhettünk volna, sőt azt gondolom ennyit is kellett volna szereznünk, hiszen olyan nagy helyzeteink voltak!” – Idézi az angol válogatott játékost a BT Sport.

“A legfontosabb, hogy nyertünk. Hiába játszottunk jobban a Real Madridnál, amíg 1-0 volt az állás, végig benne volt a levegőben, hogy visszajöhetnek a meccsbe. Örülök a gólomnak, hiszen mindenki láthatta, mekkora megkönnyebbülést jelentett mindannyiunk számára, ráadásul a hajrát illetően sem kellett már izgulnunk.” – Folytatta Mount, aki 22 évesen és 15 naposan Wayne Rooney (21 év és 182 nap) után a második legfiatalabb angol játékos lett, aki Bajnokok Ligája-elődöntőben gólt tudott szerezni.

“Mindent bele adtunk, nagy akarattal és alázattal futballoztunk. Éhesek vagyunk a sikerre, de még semmit sem nyertünk. Szeretnénk sikerrel zárni a ránk váró két finálét (a Chelsea az FA-kupa döntőjében is érdekelt – a szerk.). Egy biztos, fantasztikus meccsek várnak ránk!” – Jegyezte még meg Mason Mount.