Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: az Ajax játékosa is a kiszemeltek között – sajtóhír

A Farkasokhoz nemrégiben írt alá José Mourinho, aki nyáron veszi át a távozó Paulo Fonseca helyét a kispadon. Nem is kellett több egy-két napnál és máris több új igazolást rebesgetnek az olasz fővárosi együttes háza táján. 


Holland sajtóértesülések szerint az AS Roma az Ajax hátvédjét, Noussair Mazraouit szemelte ki védelmének megerősítésére. A 12-szeres marokkói válogatott szélső védővel és klubjával még az Európa-bajnokság előtt megegyezne az olasz gárda, hogy minél hamarabb letudják az átigazolását.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a rómaiak mekkora összeget fizethetnek a 23 éves labdarúgóért, akinek egyébként jövőre lejár a kontraktusa, így olcsóbban meglehet őt szerezni, mert hosszabbítani nem szeretne az amszterdami gárdával, ahol viszont pénzt szeretnének belőle látni, ennek következtében még a nyáron túladnának rajta. Mazraoui jelenleg piaci értékét 17 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.de.

A marokkói védő az Ajaxnál nevelkedett, amelynek a felnőtt csapatához 2018 tavaszán került fel. Azóta a klub színeiben 101 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, ezeken 5-5 gólt és gólpasszt jegyzett.