Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Közleményt adott ki vezetőedzőjéről az AS Roma – HIVATALOS

Az elmúlt hetekben pocsék formában szereplő AS Roma gárdája a korábbi várakozásoknak megfelelően fontos bejelentést tett vezetőedzője további jövőjéről…

 

Az olasz bajnokságban (Serie A) jelenleg csak a hetedik helyen álló AS Roma együttese kedd délelőtti közleményében megerősítette, hogy Paulo Fonseca vezetőedzője és szakmai stábja az idény végeztével elhagyja a csapatot. Jelen állás szerint az aktuális szezont még a portugál trénerrel fejezik be.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a fővárosi gárda vezetősége a következő idénytől megállapodott a közös folytatásban Maurizio Sarrival, de miután a Juventus és a Napoli korábbi mestere csak nyártól készül átvenni a csapatot, így ha a portugál trénert menesztik, akkor az évad hátralévő részében megbízott edző irányíthatja a “farkasokat”.

A korábban a Sahtar Donyecket irányító Fonseca 2019 nyarán került kinevezésre az AS Roma kispadjára, azóta minden sorozatot figyelembe véve 97 mérkőzésből 50-et nyert meg vele a csapat, ám mivel tavaly lecsúsztak a BL-indulásról, és mindez idén sem sikerült, kiadni készülnek az útját. Ráadásul az Európa-liga elődöntőjében múlt csütörtök este az első mérkőzésen 6-2-es pofont szenvedtek el a Manchester United együttesétől, melyet követően a visszavágó csak formalitásnak ígérkezik.