Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A szezon vége előtt meneszthetik az AS Roma edzőjét! – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint az AS Roma vezetősége a mai nap folyamán válságértekezletet hívott össze, ugyanis már a szezon vége előtt meneszthetik Paulo Fonsecát a gyenge eredmények miatt.

Mint arról beszámoltunk, az AS Roma gárdája a Manchester United elleni 6-2-es vereséget követően a Sampdoria elleni bajnokit is elbukta, összességében pedig az utolsó 5 Serie A-s meccsükön mindössze 4 pontot gyűjtöttek be. A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint a “Farkasok” vezetősége a mai nap folyamán találkozott Paulo Fonsecával, ahol a menedzser jövője volt fő téma. Az már biztosnak tekinthető, hogy Fonseca a szezon végén távozik az olasz fővárosból, és helyét minden bizonnyal Maurizio Sarri veszi át. A beszámolók alapján a találkozó alig egy órán át tartott, és már azt is elképzelhetőnek tartják, hogy a menedzsert még a szezon vége előtt menesztik. Amennyiben ez megvalósul, úgy szükségük lesz egy átmeneti megoldásra, aki az utolsó 5 mérkőzésen irányítja a csapatot.

Fonseca 2019 nyarán vette át az AS Roma irányítását. A csapat kispadján eddig 96 mérkőzésen ült, amelyből 50-et nyert meg, 19 döntetlen és 27 vereség mellett.