Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: már tárgyalnak az argentin csatár képviselőivel – sajtóhír

A Sky Sports értesülései szerint az FC Barcelona megkezdte a tárgyalásokat a Sergio Agüerót képviselő játékosügynökökkel. A hír szerint a klub bízik abban, hogy a csatár szerződtetésével Lionel Messi is marad a katalán együttesnél.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, biztossá vált, hogy a Manchester City nem hosszabbítja meg Sergio Agüero nyáron lejáró szerződését. A bejelentés után rögtön elindultak a találgatások az argentin csatár jövőjéről. A katalán klub mellett az Arsenal és a Chelsea is szóba került, mint Agüero lehetséges következő klubja.

A spanyol labdarúgásban jártas Álvaro Montero a Sky Sports News-nak elmondta, nagy esély van arra, hogy végül a Barcánál köt ki a támadó. A szakértő szerint az, hogy tökéletesen beszéli a nyelvet, ismeri a La Ligát, valamint Messivel nagyon jó viszonyt ápol, hatalmas lehetőséget jelent a 32 éves játékosnak.

„A Barca korábban már jelezte, hogy Joan Laporta, a klub elnöke mindent megtesz annak érdekében, hogy Messi maradjon, aminek az egyik kulcsa lehet Agüero szerződtetése. Emellett az elmúlt időszakban láthattuk, hogy a klub ikonja élvezi a játékot, nevetett, amikor megnyerték a Király-kupát, valamint Ronald Koemannal is javult a kapcsolata” – mondta a Sky Sports News-nak Álvaro Montero.

Agüero 2011-ben igazolt az Atlético Madridtól a Manchester Cityhez, amelyben eddig 387 találkozón 258 gólt szerzett. A játékos korábban azt nyilatkozta, hogy addig szeretne maradni Manchesterben, amíg sikerül megnyerni a Bajnokok Ligáját. Erre az utolsó idényében hatalmas lehetősége nyílt, hiszen a City bejutott a sorozat döntőjébe.