Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbított védőjével a Marseille! – Hivatalos

A francia bajnokságban (Ligue 1 ) szereplő Marseille gárdája bejelentette, hogy új szerződést írt alá a csapat hátvédje, Jordan Amavi. A 27 esztendős játékos 2025-ig hosszabbított.

Új szerződést írt alá a Marseille együttesével Jordan Amavi. A balhátvéd négy évre kötelezte el magát, aminek értelmében 2025 nyaráig a Marseillet erősíti. Amavi annak ellenére kapott új szerződést a francia együttestől, hogy a szezon jelentős részét ki kellett hagynia sérülések miatt, így ebben az idényben mindössze 16 találkozón tudott pályára lépni. A védelem és a középpálya bal oldalán bevethető futballista az eddigi 4 szezonjában meghatározó szerepet töltött be az együttesben amíg egészséges volt, így rászolgált a hosszabbításra.

Amavi 2017 nyarán érkezett a Marseillehez az Aston Villától először kölcsönben, majd egy évvel később végleg megvásárolta őt a francia klub. A Marseille mezét minden sorozatot figyelembe véve 121 alkalommal ölthette magára, amelyeken 3 gólt és 10 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 10 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.