Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kanadai támadót szemelt ki a Tottenham! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham együttese a nyári átigazolási időszakban Cyle Larinnal erősítené meg a támadósorát. A kanadai játékost a West Ham United is figyeli, valamint német és francia kérői is vannak.

A 90min legfrissebb értesülései szerint a Tottenham Hotspur és a West Ham United első számú kiszemeltje a csatárposzt megerősítésére nem más, mint Cyle Larin, aki a Besiktas futballistája. A 26 esztendős játékos ebben a bajnoki szezonban 19 góllal és 4 assziszttal segítette eddig együttesét, amely nagyon közel áll 16. bajnoki címe elhódításához. Larint az aktuális kontraktusa 2022 nyaráig köti klubcsapatához, amit a Besiktas szeretni is meghosszabbítani, de a beszámolók alapján a csatár szeretné meghallgatni minden kérőjét, mielőtt döntést hoz a jövőjével kapcsolatban. A Tottenham megfigyelői szerint Larin tökéletesen tudná tehermentesíteni Harry Kanet, valamint a támadósor bal oldalán is tud játszani, ha a szükség úgy kívánja. A West Ham pedig a januárban értékesített Sebastian Haller helyére szeretne egy támadót hozni, és miután a Chelseatől elvágyódó Tammy Abraham túl drága lenne a “Kalapácsosoknak”, így ők is Larint szemelték ki. A kanadai játékosért a hírek szerint Németországból és Franciaországból is érdeklődnek.

Larin 2018 januárja óta erősíti a Besiktast. A klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 67 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 31 találatot és 6 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 9 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.