Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Piqué szerint még mindig megjósolhatatlan a bajnokság kimenetel!

Elégedetten ugyan nem, de meglehetősen optimistán értékelte Gerard Piqué csapata Atético Madrid elleni döntetlenjét.

Mint ismert, az FC Barcelona csupán gól nélküli döntetlenre végzett az Atlético Madrid ellen a Camp Nouban, így maradt a katalánok hátránya a tabellán a madridi riválisukkal szemben.

Piqué szerint azonban optimistának kell lenniük, hiszen nehéz megjósolni még így is a bajnokság kimenetelét.

“Győzni szerettünk volna, és eredményt elérni. De ettől függetlenül még semmi sem dőlt el, életben vagyunk! Úgy gondolom jó meccset játszottunk a liga legjobban védekező csapata ellen. Több lehetőségünk volt a gólszerzésre, de ezúttal nem tudtunk betalálni. Pontosan tudjuk, milyen helyzetben vagyunk, felkészültünk mentálisan a bajnoki hajrára. Nem a saját kezünkben a sorsunk, hiszen ha az Atlético megnyeri mindhárom meccsét, bajnok lehet. De nincs kristálygömböm, nem vagyok jós, bármi megtörténhet még. Nekünk arra kell koncentrálnunk, hogy nyerjünk a hátralévő meccseinken.” – Idézi a Movistar Piqué meccs utáni gondolatait.

“Úgy gondolom bármi megtörténhet még az utolsó fordulóig. Az önbizalomnak és a kiegyensúlyozottságnak hatalmas szerepe lehet a hajrában. A Real Madridra is igaz, ha mind a 4 meccsét megnyeri, bajnok lehet… Egy biztos, ilyen kevés ponttal rég lett bajnok egy csapat is a La Ligában!” – Folytatta Piqué, aki szerint nem kizárt, hogy csupán az utolsó fordulóban dől majd el a bajnoki cím sorsa.