Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz tréner válthatja Rebrovot a Fradi kispadján – sajtóhír

Az utóbbi időben egyre több találgatás látott napvilágot a magyar bajnok Ferencváros trénerének jövőjével kapcsolatban, és a klubhoz közeli forrás szerint a zöld-fehérek vezetősége már az ukrán mester utódját keresi…

 

Miután a minap Szerhij Rebrov élesen hangot adott annak, hogy a Ferencváros vezetősége még nem kereste meg őt a folytatással kapcsolatban, a minap az Üllői129 oldala arról írt, hogy a zöld-fehérek elöljárói felvették a kapcsolatot a jelenleg csapat nélküli Eusebio Di Francescóval az esetleges közös munka reményében.

Az 51 éves szakember korábban éveken át edzősködött a Serie A-ban: az általa 2014 és 2017 között trenírozott Sassuolo csapatával bejutott az Európa-ligába, melyet követően az AS Roma vezetőedzője lehetett, és bár ígéretesen indult a munkaviszony, közel két év után felállították őt a “farkasok” padjáról. Di Francescót akkoriban az újonnan feltörekvő olasz edzők legjobbjai között emlegették, viszont a fővárosiaktól való távozását követően nem találta a helyét. Az utóbbi két állomáshelyéről, a Sampdoria és a Cagliari kispadjáról egyaránt rövid idő után távozni kényszerült, és mindkét csapat látványosan megtáltosodott a menesztését követően.

Ezzel párhuzamosan az osztrák sajtó úgy tudja, hogy Rebrov távozása esetén Peter Stöger is szóba kerülhet, hiszen az Austria jelenlegi, a Köln és a Dortmund korábbi edzője ugyancsak tárgyal a Ferencvárossal. Mint írják, bár már biztosnak tűnt, hogy visszatér a Kölnhöz, most a magyar bajnok is opció lett számára.