Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: Négy játékos is távozik! – Hivatalos

Az NB I-ben szereplő Ferencváros együttese a mai nap folyamán bejelentette, hogy távozik a csapattól Isael, Marcel Heister, Michal Skvarka és a csapatkapitány Lovrencsics Gergő.

Négy játékostól is elköszön a 32. bajnoki címét begyűjtő Ferencváros gárdája. A zöld-fehérek először külön közleményben jelezték, hogy nem hosszabbítják meg a csapatkapitány Lovrencsics Gergő idény végén lejáró szerződését. A 39-szeres magyar válogatott játékos 2016-ban érkezett a klubhoz, amelynek színeiben 182 mérkőzésen 6 gólt és 29 gólpasszt jegyzett. A csapattal 3 bajnoki címet és Magyar Kupa sikert könyvelhetett el, ezen kívül szerepelt a BL és EL főtábláján is a klubbal. A 32 esztendős labdarúgó szabadon igazolhatóvá válik a nyáron.

Nem sokkal később a Fradi azt is jelezte, hogy szintén a távozás útjára lép Isael, Heister és Skvarka is. A 32 éves Isael 89 meccsen 14 góllal és 17 gólpasszal segítette a Ferencvárost, és három bajnoki címet ünnepelhetett a csapattal a már említett BL és EL csoportkör mellett. Heister szintén három bajnoki trófeát hódított el a budapesti alakulattal, amelynek mezét 97 alkalommal ölthette magára. Ezeken a találkozókon 2 találat és 11 assziszt fűződik a nevéhez. A 28 esztendős Skvarka két éve érkezett az MSK Zilinától, de a kezdőcsapatban nem tudott megragadni. Összességében 45 találkozón kapott lehetőséget, amelyeken 6 gólig és 9 előkészítésig jutott.

A Ferencváros mind a négy játékosnak megköszönte a csapatért tett erőfeszítéseit és sok sikert kívánt számukra a folytatáshoz.