Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hamarosan megújíthatja szerződését az angol gólvágó – sajtóhír

Az elmúlt idényben ontotta a gólokat a csatár, de idén is eljutott már 10 gólig csapata gyenge teljesítményének ellenére, akik pedig egy új szerződéssel hálálná meg ezt neki.


Southampton megkezdte a tárgyalásokat játékosának, Danny Ingsnek a szerződésének meghosszabbításáról, angol sajtóinformációk szerint. Jelenlegi kontraktusa 2022-ig szól a 28 éves támadónak, piaci értéke pedig felkúszott 22 millió euróra a mértékadó transfermarkt.de szerint.

Az új kontraktusa 2024-ig szólna, és úgy hírlik, hogy a fizetése jócskán megnövekedne a tavalyi Premier League szezonban 22 gólt jegyző csatárnak. Ings a 2020/21-es kiírást is kiválóan kezdte, ugyanis hat bajnoki mérkőzésen már öt gólnál járt és mellette kiosztott még két gólpasszt is, utána viszont nem úgy jöttek a gólok, ahogy az előző idényben, így jelenleg 10 találatnál jár a csatár a jelenleg futó angol pontvadászatban.

A háromszoros angol válogatott támadó 2018-ban került kölcsönbe a Southamptonhoz a Liverpooltól, majd tavaly nyáron végleg megvásárolták őt 22 millió euró ellenében, és nagyon úgy tűnik, hogy kiváló vásárt kötöttek vele, mert leigazolása óta nagyon sok góllal és gólpasszal segítette csapatát. Összesen 96 mérkőzésen jutott szóhoz a Szenteknél, amelyeken 44 gólt és 10 gólpasszt jegyzett.