Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Győzött a bajnok, Immobile megmentette a Laziót! – Videóval!

A Serie A 36. fordulójában a bajnok Inter egy remek kezdés után, végül csak megizzadt az AS Romával. Még rögösebb utat választott viszont a Lazio, a biztos kieső Parma elleni hazai találkozóján.

 

Inter – AS Roma 3-1 (2-1)
Gólszerzők:
Brozovic (11.), Vecino (20.), Lukaku (90.) illetve Mkhitaryan (31.)

Remekül kezdett a bajnok, hiszen már a 20. percben két góllal vezetett, miután előbb Marcelo Brozovic, majd Matias Vecino szerzett nagyon hasonló, okos találatot. Bő fél óra elteltével viszont a hátrányát megfelezte az AS Roma, Henrikh Mkhitaryan góljával.

A folytatásban, 2-1-nél inkább a vendégeknek voltak komolyabb lehetőségeik, többet is próbálkoztak a “farkasok”, de aztán a rendes játékidő legvégén Romelu Lukak gólja lezárta a találkozót.

Ez a meccs is tökéletesen tükrözte az Inter idei remek szezonját – Ha nem is futballozott szemkápráztatóan Antonio Conte csapata, csak megnyerte a találkozót, újfent igazolva, hogy az olasz bajnokság legkiegyensúlyozottabb csapataként valóban rászolgált a Scudettóra.

 

Lazio – Parma 1-0 (0-0)
Gólszerzők:
Immobile (90+5.)

Ki más menthette volna meg a Laziot a hat meccse pontot sem szerző Parma elleni blamától, mint Ciro Immobile?! A csapatkapitány az utolsó percekben 20. bajnoki találatát jegyezte, amivel még életben tartotta a riválisokhoz képest egy meccsel kevesebbet játszó rómaiak Bajnokok Ligája-reményeit (…)

 

A Serie A tabellája:

 

A góllövőlista élmezőnye: