Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: CR és Dybala egyszerre érték el a 100 gólt – VIDEÓ

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Juventus szerda este legyőzte a Sassuolo csapatát a Serie A 36. fordulójában. A mérkőzésen Cristiano Ronaldo és Paulo Dybala is betalált, amellyel mindketten elérték a 100. találatukat a torinói gárda színeiben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

Cristiano Ronaldo lett az a játékos, aki a klub története során a leggyorsabban érte el a 100 gólt a Juventus színeiben minden sorozatot figyelembe véve.

A portugál támadó a Sassuolo elleni mérkőzés első félidejének végén talált be, amivel már kétgólosra növelte csapata előnyét akkor. Ronaldo 131 mérkőzésen érte el a 100 találatot, amihez mindössze három szezonra volt szüksége az olasz klubnál. A támadó ezzel megelőzte Omar Sivorit és Roberto Baggiót, akiknek e szám eléréséhez négy szezonra volt szükségük.

És akkor még ha ez nem lenne elég, Ronaldo lett az első olyan játékos, akinek három különböző klubban és a nemzeti válogatottban is sikerült elérnie és túllépnie ezt a bűvös számot.

Nem Ronaldo volt azonban az egyetlen, aki meglőtte a 100. találatát a Sassuolo ellen. A mérkőzést Paulo Dybala zárta le a góljával, ami nem csak egy mérföldkő a számára, de ő lett az első nem európai játékos, aki elérte ezt a számot a Juventusban.

Cristiano Ronaldo 100 gólja a Juventusban:

Paulo Dybala 100 gólja a Juventusban: