Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Hét gólos meccsen nyert a bajnok! – Videóval!

A Premier League 37. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén a már bajnok Manchester City egy őrült gólváltás után végül csak nyerni tudott a Newcastle United otthonában. 

A Manchester City bajnokként léphetett pályára a Newcastle United otthonában. Pep Guardiola elsősorban csapata védelmét fogatta fel, például kiamradt az a Jonhs Stones és Rubén Dias is, akik valóságos kék falként működtek együtt az idén – Meg is látszott a City védekezésén az angol és a portugál bekk hiánya (…)

Diaséknál is nagyobb meglepetés okozott viszont a 35 esztendős Scott Carson bemutatkozása (!) a City-ben: Az angol kapus a Derby County kölcsönjátékosaként 2019  nyara óta a City kötelékébe tartozik, a nyáron angol bajnokként távozhat Manchesterből, úgy, hogy ez volt az első tétmérkőzése Guardiola alatt (egyébként meg 3645 napot várt arra, hogy újra a PL-ben védhessen – a szerk.)!

Carson egyébként rögtön kapott három gólt, megízlelve az angol élvonal színvonalát.

A 90 perc alatt  Newcastle kétszer is megszerezte a vezetést, háromszor is mattolta a bajnokot, ám a City a mesterhármast jegyző Ferrán Torres vezetésével csak megnyerte ezt a találkozót is, 13 (!) pontra növelve előnyét a második Manchester United előtt!

Newcastle United – Manchester City 3-4 (2-2)

A forduló további programja:

Szombat

13:30: Burnley–Leeds United (Tv: Splíer 1)
16:00: Southampton–Fulham (Tv: Digi Sport 2)
21:00: Brighton–West Ham United (Tv: Digi Sport 2)

Vasárnap

13:00: Crystal Palace–Aston Villa (Tv: Digi Sport 1)
15:05: Tottenham–Wolverhampton (TV: spíler 1)
17:30: West Bromwich Albion–Liverpool (Tv: Digi Sport 1)
20:00: Everton–Sheffield United (Tv:Spíler 1)

 

Tabella:

 

A góllövőlista élmezőnye: