Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING: óriási fordulat, Benzema visszatér! – sajtóhír

Hatalmas meglepetésre a francia válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps nevezni fogja Karim Benzemát a 26 fős Európa-bajnoki keretbe – legalábbis, ha hinni lehet a Le Parisien című napilap értesüléseinek. A Real Madrid klasszisa legutóbb 2015 októberében viselhette a címeres mezt.

A 33 esztendős középcsatár mindig is megbízható teljesítményt nyújtott, ám az utóbbi szezonokban élete formájában futballozik, a Királyi Gárdának egyértelműen az egyik legfontosabb tagja – nem véletlen tehát, hogy rengetegen követelik őt a Les Bleus keretébe.

Benzema csaknem hat év után térhet vissza a francia válogatotthoz, ahol a szexvideós-zsarolós botránya óta nem számoltak vele. Az algériai származású játékos a „száműzetése” előtt igencsak meghatározó tagja volt Franciaország nemzeti csapatának: minden sorozatot figyelembe véve 81 találkozón 27 gólt és 18 előkészítést jegyzett.

A franciák Magyarországgal, Németországgal és Portugáliával kerültek egy csoportba a nyári kontinensviadalon. Deschamps hivatalos kerethirdetésére egyelőre várni kell.