Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Leicester: bajnokesélyes csapatból érkezhet erősítés! – sajtóhír

A Telegraph információi szerint az angol élvonalban (Premier League) szereplő Leicester City szeretné soraiban tudni a Lille OSC fiatal középpályását, Boubakary Soumarét…

Az elmúlt években már jó néhány futballista érkezett Leicesterbe a francia bajnokságból. Gondolhatunk itt korábbról N’Golo Kantéra, Riyad Mahrezre, az aktuális keretben pedig Tielemans vagy éppen Mendy is megjárta Franciaországot. A Telegraph beszámolója alapján könnyen lehet, hogy a Lille-t erősítő Boubakary Soumare lehet a következő fogás. A brit lap úgy tudja, közel a megegyezés a felek között, a fiatal középpályás nagyjából 15 millió fontért teheti át székhelyét Angliába.

Boubakary Soumare nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a Lille 10 év után ismét bajnok legyen. A többszörös utánpótlás válogatott játékos még a 2018/2019-es szezon végén verekedte be magát a neves klub kezdőjébe. A 22 esztendős középpályás 111 tétmérkőzésen húzta fel magára eddig a Lille szerelését. A transfermarkt 23 millió euróra becsüli az értékét, a szerződése pedig jövő nyárig érvényes.