Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbítana gólvágójával a Real Madrid – sajtóhír

Megbízható források szerint a Real Madrid együttese hamarosan újabb egy évvel meghosszabbíthatja első számú gólfelelőse szerződését a csapatnál…

A megbízható átigazolási szakértő hírében álló Fabrizio Romano értesülései szerint a Real Madrid csapata heteken belül további egy évvel megújíthatja a francia válogatott keretében hat év után visszatérő Karim Benzema jövő nyáron lejáró szerződését.

A 33 éves veterán gólfelelős egyértelműen a “királyi gárda” első számú góllövőjének számít Cristiano Ronaldo három évvel ezelőtti távozása, és bár időről időre rengeteg kritikát kap, a statisztikái önmagukért beszélnek. Benzema az utolsó három bajnoki idényben kivétel nélkül mindig átlépte a 20 gólos határt, a tavalyi és a tavalyelőtti kiírást egyaránt 21-21 La Liga-találattal zárta, míg az aktuális évad hétvégi, utolsó fordulóját megelőzően már 22 találattal rendelkezik. A 2020-2021-es évad során minden sorozatot figyelembe véve 45 mérkőzés alatt 29-szer volt eredményes.

A rutinos támadó 2009-es leigazolása óta 558 tétmérkőzésen lépett pályára a Real színeiben, mely alatt 278 gólt szerzett.

Benzema az idei Európa-bajnokságon hat év után kapott újra meghívót a francia válogatottban, melynek színeiben 2007 és 2015 között 81 találkozó leforgása alatt 27 találatot regisztrált.