Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: távozik a csapatát négy éve irányító menedzser – HIVATALOS

Az angol bajnokságban (Premier League) évek óta rendkívül stabil középcsapatnak számító, és a nagyokat is rendre meglepő Wolverhampton Wanderers éléről négy év után távozik a menedzser…

A Wolves a pénteki napon hivatalos csatornáin keresztül erősítette meg, hogy a csapatot négy éve hűségesen szolgáló Nuno Espirito Santo az aktuális idény végeztével elhagyja az egyesületet.

A 47 éves portugál szakember 2017 májusában vette át a csapat irányítását, melyet feljuttatott a másodosztályból, majd kétszer is a hetedik helyre kormányozta őket a Premier League-ben úgy, hogy rendszerint még a legnagyobb klubokat is el-elkapták és sokak számára lettek a tipikus, feltörekvő kis csapat a ligában. A Wolves az idei, hányattatott szezonban legjobb esetben a 12. helyen fog végezni.

Az egykori válogatott kapus edzői pályafutása során korábban a Valencia (2014-2015) és az FC Porto (2016-2017) csapatait irányította. A nemzetközi sajtóban időről időre felmerült a neve további szigetországi csapatoknál, de az ibériaiakhoz való visszatérés is bizonyára opció lehet vele kapcsolatban.