Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Több csapat is vinné a Liverpool mellőzött svájci középpályását! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool együttese a nyáron kész elengedni Xherdan Shaqirit. A svájci középpályást az AS Roma, a Lazio és a Sevilla is figyeli.

Sosem tudta beverekedni magát a Liverpool kezdőcsapatába Xherdan Shaqiri. A svájci futballista gyakran bajlódott sérülésekkel is, ami szintén megnehezítette a dolgát. Jürgen Klopp mindazonáltal többnyire csak csereként számol vele, amit jól mutat, hogy az idei szezonban 22 meccsen mindössze 819 perc jutott neki. Nem meglepő módon a 29 esztendős játékos távozni szeretne, és a hírek szerint a Liverpool sem gördít akadályt az elé, hogy továbbálljon. Mindenesetre vannak érdeklődők Shaqiri iránt, méghozzá Olaszországból és Spanyolországból. Sajtóértesülések szerint az AS Roma, a Lazio és a Sevilla is szeretné a soraiban tudni a középpályást, de a Fenerbahcét is emlegetik vele kapcsolatban, mint lehetséges végállomás. A beszámolók alapján a Lazio a legkitartóbb kérője Shaqirinek, ugyanis a “Sasok” már több ajánlatot is tettek érte a korábbiakban.

A 89-szeres svájci válogatott futballista 2018 nyarán csatlakozott a Liverpoolhoz. A klub színeiben összesen 63 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 8 gólt és 9 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2023 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 14 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.