Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: Minden bizonnyal kihagyja az EL döntőt a csapat kulcsjátékosa!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United gárdája nagy valószínűséggel kénytelen lesz nélkülözni csapatkapitányát, Harry Maguiret az Európa-liga fináléjában.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Manchester United védője, Harry Maguire megsérült az Aston Villa elleni bajnokin. A találkozó után a csapat menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer bizakodóan nyilatkozott arról, hogy a hátvéd akár az Európa-liga döntőjére fel is épülhet. A legújabb nyilatkozata alapján viszont arra lehet következtetni, hogy Maguire ebben a szezonban már nem léphet pályára:

Sétálni már tud, de onnan még hosszú az út odáig, hogy futballozni is tudjon. Őszintén szólva nem hiszem, hogy látjuk őt a pályán a döntőben. Az utolsó keddi edzésig még persze változhat a helyzet, de az orvosi stáb fogja eldönteni, hogy alkalmas lesz-e a játékra. Napról-napra jobban érzi magát, de egy szalagsérülésről beszélünk, aminél időre van szükség.

A “Vörös Ördögök” szezonjából még két mérkőzés van hátra. Először a Wolverhampton otthonába látogatnak vasárnap, majd szerdán 21:00-tól Gdanksban megmérkőznek az Európa-liga döntőjében a Villarreal együttesével.