Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Liverpooltól már elköszönt, jöhet a hivatalos bejelentés!

Mint arról mi is beszámoltunk, Gerginio Wijnaldum barcelonai szerződését illetően vélhetően már csak a hivatalos bejelentés hiányzik. Addig is, a holland középpályás már el is búcsúzott klubjától.

A 30 esztendős futballista érzelmes búcsút vett Angliától, elárulva, hogy szabadon igazolható játékosként vált klubot.

“Most különösen nehéz a búcsú, elsősorban még annak függvényében, hogy sikeresen zártuk a szezont a harmadik hellyel, és a Bajnokok Ligája indulás kivívásával.

A könnyeimmel küszködök, hiszen rengeteg szeretet és megbecsülést kaptam a Liverpooltól, a szurkolóktól, az elmúlt öt évben.

Nehéz a búcsú… Ha csak a múltbeli sikerekre, a nevemet éneklő szurkolókra, és a számos csodálatos dologra, felejthetetlen pillanatra gondolok. Szívesen maradtam volna még hosszú ideig a Liverpoolnál, de az élet másképp akarta. Most egy új kaland kezdődik a számomra.

Mindenki tudja, hogy a futballban bármi megtörténhet, ezt láthatjuk most is. Július első napjától kezdve már nem a Liverpool FC játékosa leszek. Hogy mi történik majd, az kiderül a következő hetekben. egy biztos, most pihenek kicsit, és kezdődik a válogatott felkészülése.

Sajnálattal írom ezeket a sorokat, de a szurkolók megérdemlik, hogy tudják az igazat. Igazi érzelmi hullámvasúton jártam az elmúlt napokban. Köszönök minden kedves szót, minden támogatást a szurkolóknak, a barátaimnak, a csapattársaimnak! YNWA!!! (‘You’ll Never Walk Alone – a Liverpool világhírű jelmondatának rövidítése – a szerk.)” – Fogalmazott a közösségi média felületein Wijnaldum.