Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelona hamarosan bejelentheti új igazolását – sajtóhír

Az átigazolási hírekben mindig jól értesült Fabrizio Romano szerint a Barcelona nagyon közel áll ahhoz, hogy szerződtesse a Liverpoolt elhagyó Georginio Wijnaldumot. 

A játékosok és a klub már mindannyian elköszöntek Georginio Wijnaldumtól, miután a holland játékos öt év után úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését és elhagyja a klubot.

A 30 éves középpályást már tavaly nyáron szóba hozták a Barcelonával, de akkor meghiúsult az üzlet, most viszont Fabrizio Romano szerint most, hogy ingyen leigazolhatják, hamarosan be is jelentik a játékos érkezését. Wijnaldum menedzsere, Humphrey Nijman és jogi tanácsadója, Jan Kabalt kedden a Camp Nouban tárgyalt a katalán klub elnökével, Joan Laportával, hogy véglegesítsék a futballista átigazolását. A hírek szerint a középpályás 2024-ig írhat alá a katalán klubnál, és belement a fizetéscsökkentésbe is.

A Barcelona a hollandon kívül a nyáron még szeretné szerződtetni Sergio Agüerót, Memphis Depayt és Eric Garcíát is, akik szintén ingyen érkezhetnek a hatalmas pénzügyi problémákkal küzdő katalán klubhoz.