Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felépült rákos megbetegedéséből az olasz játékos

Néhány héttel ezelőtt számoltunk be róla, hogy az olasz másodosztályú Lecce csapatának játékosa bevallotta, hogy rákos megbetegedése miatt műtéten esett át, most ismét helyzetjelentést adott az állapotáról…

 

Az olasz másodosztályú bajnokságban (Serie B) szereplő Lecce gárdájának csapatkapitánya, Marco Mancosu  minap megerősítette, hogy újra egészséges, nem kell kemoterápiás kezelésre járnia, hat hetente viszont vizsgálatokra kell majd jelentkeznie.

“Olyan világot láttam, amelyről előtte fogalmam sem volt, a szeretteim szemében ott volt a rémület. Az orvosok azt mondták, hogy vége az idényemnek, de én két hét elteltével ismét a pályán voltam. Egy hónappal a műtét után vissza kellett volna mennem Milánóba, hogy kiderüljön, szükségem van-e kemoterápiás kezelésre, de én futballozni akarok, aztán majd az idény után meglátjuk. Én máris nyertem, hogy újra a pályán lehetek” – fogalmazott korábban a rutinos labdarúgó.

A 32 esztendős középpályás alapembere a tavaly a Serie A-ból kieső gárdának, hiszen 32 mérkőzésen nyolc találatot jegyzett az idei szezonban, míg az elmúlt élvonalbeli idényben középpályás létére 14 alkalommal volt eredményes 33 pályára lépése alkalmával.