Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. Uited: Solskjaer szerint 50-50 százaléknyi az esély mindkét csapatnak az El-döntőjében!

Megtartotta ilyenkor szokásos sajtótájékoztatóját az Európa-liga döntője előtt Ole Gunnar Solskjaer. A Manchester United menedzsere óva intett mindenkit attól, hogy az előzetesesen esélyesebbnek tartott csapata számára elkönyvelje a győzelmet.

Solskjaer ugyanis egy kiélezett összecsapásra készül a Villarreal ellen, így mindkét csapatnak 50-50 százaléknyi esélyt ad a végső győzelemre.

“Minden játékos, aki egy döntőre készül, meg akarja nyerni azt. Ilyenkor győzni készülsz, reménykedsz benne, és mindent meg is teszel azért, hogy révbe érhess. Biztos vagyok benne, hogy Unai Emery is így készül majd.” – Így a norvég menedzser.

“Hossz út vezetett a döntőig. Úgy érzem, készen állunk a fináléra, de ettől még 50-50 százaléknyi mindkét csapat esélye. Bármi megtörténhet, például esik egy korai gól, történik egy sérülés vagy egy kiállítás, és máris átírták a forgatókönyvet. Egy döntőben fel kell készülnöd mindenre! Aki ezt jobban megteszi, az nyerhet!” – Folytatta Solskjaer, majd kitért saját csapatára.

“Izgatottan tekintünk a találkozó elé, ugyanakkor higgadtnak érzem a játékosokat is. Az elmúlt két évünk kemény munkája, hogy végre eljutottunk egy döntőbe. Egységesek vagyunk, együtt dolgozunk, remek hangulatban. Most már csak jól kell teljesítenünk szerda este. Reméljük így történik, és jó eredményt érünk el.”– Tette hozzá az MU élén első trófeájára hajtó korábbi klubikon.

 

A Villarreal – Manchester United találkozót a Sport 1 21:00-tól élőben közvetíti!