Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerbia: Holenderék tizenegyesekkel bukták el a kupadöntőt – videóval

A kedd esti órákban rendezték a szerb kupadöntőt, amely a két fővárosi ősi rivális között véglegetekig kiélezett küzdelmet hozott, a győztes sorsa csak büntetőpárbaj után dőlt el…

A Crvena zvezda gárdája nyerte a Szerb Kupa kedd esti döntőjét, miután a 0-0-ra végződő összecsapáson büntetőkkel diadalmaskodtak a nagy rivális Partizan Beograd ellen a Stadion Rajko Miticben.

A bajnokságban is második helyén végző Partizan soraiban a magyar válogatott támadója, Holender Filip kezdőként 88 percet játszott, végül azonban vereséggel kénytelen csatlakozni a nemzeti csapat ausztriai edzőtáborához. Hiába adódtak mindkét oldalon lehetőségek, nem született döntés. A rendes játékidő és a hosszabbítás is gól nélkül zajlott le a mindvégig feszült hangulatú találkozón. A szétlövésben aztán a fekete-fehérek oldaláról a harmadik párban Jojic, a negyedikben Stulic is hibázott, így ők húzták a rövidebbet.

A Partizan az egymást követő második évben is büntetőkkel vesztette el a kupadöntőt, miközben a 25. kupaelsőségét arató Crvena 2012 után nyerte meg ismét a sorozatot annak ellenére, hogy a bajnokságba negyedik éve egyeduralkodónak számít.

Crvena zvezda – Partizan Beograd 0-0 – büntetőkkel: 4-3
Gólszerzők:ill.