Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Gladbach kulcsemberét akarja a Chelsea és a Tottenham! – sajtóhír

Német sajtóértesülések szerint szeretné elhagyni a nyári átigazolási időszakban a Borussia Mönchengladbach csapatát Jonas Hofmann. A szélső iránt a Chelsea és a Tottenham is érdeklődik.

A Sport1 legfrissebb értesülései szerint a nyáron távozna a Borussia Mönchengladbach együttesétől Jonas Hofmann. A 29 esztendős szélső ugyanis új környezetben akarja kipróbálni magát. A német beszámolók alapján lenne is érdeklődő Hofmann iránt, aki ebben a szezonban is kiváló számokat produkált, 33 mérkőzésen 8 gólig és 13 gólpasszig jutott. A Gladbach játékosának kegyeiért a Chelsea és a Tottenham harcol egymással, miután mindkét csapat szeretné megerősíteni a keretét egy olyan futballistával, aki szinte a középpálya minden pontján bevethető. Az értesülések alapján Hofmann szerződésében nem szerepel konkrét kivásárlási ár, de legalább 15 millió eurót szeretnének érte kapni, mielőtt távozik.

Jonas Hofmann 2016 nyarán igazolt a Gladbach csapatához a Borussia Dortmundtól. A klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 153 találkozón lépett pályára, amelyeken 22 találat és 33 assziszt a mérlege. Szerződése 2023 nyaráig köti aktuális kenyéradójához. Piaci értékét 16 millió euróra taksálja a transfermarkt.