Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus támadójával erősítene a friss spanyol bajnok – sajtóhír

Spanyol médiaértesülések szerint a spanyol bajnokságot (La Liga) a múlt hétvégén megnyerő Atlético Madrid csapata máris a játékoskerete megerősítésén dolgozik…

 

A Cadena SER információi szerint az Atlético Madrid vezetősége tárgyalásokat kezdeményezett Paulo Dybala leigazolásával kapcsolatban a Juventus elöljáróival, ugyanis állítólag a “matracosok” mindenképpen meg akarják szerezni a torinóiak hányattatott sorsú argentin csillagát.

A 27 éves támadó a hatodik szezonját töltötte a Bianconeri alkalmazásában, de sérülései és formahanyatlása révén az elmúlt hétvégén befejeződött idényben kapta a legkevesebb lehetőséget. Dybala a 2020-2021-es kiírásban mindössze 19 bajnokin lépett pályára és négy gólt szerzett a csapat színeiben, de összességében is csak 25 meccsen szerepelt. Egy szezonnal korábban minden sorozatot figyelembe véve 46 meccsen 17 gólt szerzett, 2015-ös megszerzése óta pedig 253 mérkőzésen 100 találatot jegyzett a csapat színeiben.

Megszerzése iránt korábban már a Manchester United és a Paris Saint-Germain együttese is érdeklődött, és a spanyol sajtó úgy tudja, hogy a Juventus a magas, évi 7 millió eurós fizetése miatt hajlandó lehet túladni rajta bizonyos összeg ellenében.