Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött az edzőkérdésben a Lazio – sajtóhír

Egybehangzó olasz médiaértesülések szerint a Lazio csapata megállapodásra jutott vezetőedzőjével…

 

A Sky Sport Italia és a Tuttomercatoweb beszámolói szerint Simone Inzaghi a szerdai napon pozitív kicsengésű tárgyalásokat folytatott Claudio Lotito klubelnökkel, és a vezetőedző hamarosan meghosszabbíthatja lejáró szerződését a Lazio csapatánál. A rómaiak mestere újabb két évre kötelezheti el magát évi 2.2 millió eurós fizetés mellett.

Inzaghi hosszú éveken keresztül a római klub játékosa volt, majd az egyesület utánpótláscsapatának irányítását követően 2016 áprilisában nevezték ki a Lazio kispadjára, ezzel ő a leghosszabb ideje ugyanannál a csapatnál munkát vállaló tréner az egész Serie A mezőnyében. Irányításával a “sasok” két olasz szuperkupát és egy Coppa Italiát nyertek 2019-ben, azonban a mostani idény végén lejáró szerződését illetően sokáig nem sikerült előrébb jutniuk.

A csapatot tavaly bejuttatta a BL-be, idén viszont lemaradtak legrangosabb nemzetközi kupában való szereplés jogáról, és bár hosszú ideje zajlanak az egyeztetések, mindeddig képtelenek voltak megállapodni egymással a folytatásról, de talán hamarosan hivatalos a megállapodás is megszülethet.