Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két játékos távozását is bejelentette a Tottenham! – hivatalos

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur hivatalos közleményében tudatta, hogy nem tart tovább igényt Danny Rose és Paulo Gazzaniga szolgálataira…

Két távozót is bejelentett a Tottenham Hotspur Danny Rose és Paulo Gazzaniga személyében. Jelentősebbnek mindenképp Rose-t lehet megemlíteni, hiszen a többszörös angol válogatott védő már 2007 óta a Spurs keretéhez tartozott. Gazzaniga pedig 2017 nyarán érkezett a Southamptontól, minden bizonnyal Pochettino kérésére. 

Danny Rose élete első Premier League mérkőzésén rögtön gólt szerzett. Az akkor mindössze 19 éves védő a városi rivális Arsenal kapuját vette be. Rose 2013 nyarától lett igazán meghatározó alak a Tottenham Hotspurnél, ám balszerencséjére pár forduló után elszenvedett egy komolyabb sérülést. Amikor egészséges volt, egyértelműen hosszú éveken át folyamatosan játéklehetőséghez jutott, főleg Pochettino idején. Az argentin mester távozása után Mourinho rögtön kirakta a kezdőből. Ezt követően a 2019/2020-as idény második felét a Newcastle-nél töltötte. A Spurs túlságosan sokat kért érte, így a ‘szarkák’ nem tudták megtartani. Az idei szezonban a második csapatnál kapott néhány mérkőzésen lehetőséget.

Paulo Gazzaniga a 2019/2020-as idényben jutott jelentősebb szerephez, hiszen 18 bajnokin is ő állt a kapuban, de Lloris mögött egészében második számú portásnak számított. A 2020/2021-es kiírás tavaszi felét az Elche-nél töltötte kölcsönben, az utolsó 8 fordulóban ő védte a spanyol élvonalbeli klub hálóját.