Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Hertha döntött Dárdai Pál sorsáról – HIVATALOS

A Bundesligában bennmaradó Hertha BSC együttese a vasárnapi napon hivatalosan megerősítette, hogy mi lesz a csapat irányítását januárban átvevő magyar vezetőedző sorsa…

A Hertha BSC csapata a vasárnapi napon hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy a következő szezonra is megújította Dárdai Pál elmúlt idény végéig szóló szerződését a csapat kispadján, miután a klub vezetésében mindannyian elégedettek a munkájával.

A magyar szakember január 25-i kinevezését követően a berlini gárda 16 mérkőzésen 18 pontot szerzett, amely végül a Bundesliga 14. helyéhez volt elegendő, az utolsó fordulóra már bebiztosították a bennmaradás. A Hertha boldogulását a koronavírus-járvány miatti házi karantén és a hajrában a sűrű meccsprogram is jelentősen megnehezítette, de Dárdai ismét megmentette a csapatot a kieséstől, és a következő szezonban is lehetőséget kaphat az építkezésre.

A 45 éves tréner korábban 2015 és 2019 között irányította a Hertha felnőtt csapatát, és az együttest az Európa-ligába is bejuttatta. Akkor tulajdonosváltást történt, és nem támogatták őt, de a mostani vezérkar ismét teljes mellszélességgel áll a klub iránt hosszú ideje elkötelezett szakember mellett.