Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: “Tizenöt éven keresztül dolgoztam ezért…”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Bajnokok Ligája portói döntőjét a Chelsea nyerte 1-0 arányban a Manchester City ellen szombat este…

A Bajnokok Ligája szombat esti döntőjének győztes gólját szerző Kai Havertz a Chelsea győzelme után nehezen találta a szavakat a kamerák előtt:

Nem is tudom, hogy mit mondjak, hihetetlen érzés, most végre ünnepelhetünk. Sokat vártam az első BL-gólomra, de sikerült. Szeretném megköszönni a családomnak, a szüleimnek, a testvéreimnek, a barátnőmnek, tényleg nem is tudom, hogy mit mondjak. Tizenöt éven keresztül dolgoztam ezért, elképesztően boldog vagyok.”

A múlt nyáron mintegy 62 millió font és további bónuszok ellenében szerződtetett német középpályás első gólját szerezte a Bajnokok Ligája-sorozatban, éppen akkor, amikor a legnagyobb szükség volt rá. Havertz az első londoni idényét 45 fellépésről 9 találattal zárta, mellyel a kétkedőket bizonyára még mindig nem tudta maradéktalanul elhallgattatni, de a tegnapi góljával alighanem sokakat meggyőzött képességeiről.