Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Antonio Rüdiger örül, hogy a maradás mellett döntött

Mint ismert, a Chelsea 1-0-ra legyőzte a portói Bajnokok Ligája döntőben a Manchester Cityt, amely után természetesen boldogan nyilatkozott a német középhátvéd is.


A Chelsea labdarúgója, Antonio Rüdiger örömittasan mondta el, hogy nagyon jó döntést hozott amikor úgy döntött, hogy marad az angol klubnál. Ugyanis a 28 éves bekknek többször megfordult a fejében, hogy távozik a londoni alakulattól, hiszen Frank Lampard nem bízott benne teljes mértékben és félt, hogy emiatt az Európa-bajnoki szereplése veszélyben lehet, de végül maradt és a lehető legjobban döntött a német játékos, mert Thomas Tuchel bízott benne és megadta neki a kellő lehetőséget, amelyet meg is hálált honfitársának.

“Örülök, hogy minden így alakult a Chelsea-nél. Visszatekintve, az volt a legjobb döntés, hogy maradtam! Most pedig az a célom, hogy a jelenlegi formámat átmentsem az Európa-bajnokságra!” – mondta Rüdiger.

Azonban ehhez kellett az is, hogy a Nationalelfnél is megkapja a bizalmat Joachim Löw mestertől, mert elmondása szerint ez segítette át a nehézségeken.

“Akkor is kezdő tizenegyben kaptam lehetőséget a válogatottban, amikor a Chelsea-nél nem mentek jól a dolgaim. Ez óriási jele volt a bizalomnak, amiért nagyon hálás vagyok. Éppen a válogatott miatt gondolkoztam el a váltáson, hogy ne veszélyeztessem a helyemet az Európa-bajnoki keretben!” – nyilatkozta a 28 éves középhátvéd.