Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: a középpályás távozna, mert Ronald Koeman marad az edző – sajtóhír

A katalánok rutinos labdarúgója a nyár folyamán elhagyná a csapatot, mert úgy gondolja, hogy a következő idényre már előre megpecsételődött a sorsa.

(Photo by Cristian Trujillo/Quality Sport Images/Getty Images)

Spanyol sajtóinformációk szerint a Barcelona középpályása, Miralem Pjanic távozna a klubtól, mert nagyon úgy fest, hogy Ronald Koeman marad jövőre is a vezetőedző, akinél nem fogja megkapni a számára elfogadható játéklehetőséget.

A 31 esztendős bosnyák játékos megküzdött volna a helyéért abban az esetben, ha nem a holland szakember marad a tréner, de ez már szinte biztos, hogy Koeman fogja a következő idényben is dirigálni a katalán gárdát, ennek következtében Pjanic továbbra is csak peremember lenne, amellyel ő nem elégedett.

A Juventustól szerződtetett labdarúgó az idény végeztével elárulta, leült beszélni Koemannal, hogy miért nélkülözte ennyire feltűnően, azonban a választ nem kapta meg rá. Az 58 éves holland mester szerint nem kell ezt megindokolnia, majd megszakította a beszélgetést Pjanic állítása alapján. Ha ez igaz, így érthető, hogy távozni szeretne a középpályás.

A 100-szoros bosnyák válogatott játékos 2020-ban érkezett a Gránátvörös-kékekhez, és ugyan 30 tétmérkőzésen lehetőséghez jutott, viszont leginkább csereként számolt vele Koeman mester.

Egyes források szerint Massimiliano Allegri szívesen látná őt újra a Juventusban, így meglehet, hogy visszatér korábbi csapatához Pjanic.