Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két rutinos játékosával is szerződést hosszabbított a Chelsea! – Hivatalos

A friss BL győztes Chelsea együttese hivatalos fórumain bejelentette, hogy két játékosának, Thiago Silvának és Olivier Giroudnak is meghosszabbították az idén nyáron lejáró szerződését, miután aktiválták a plusz egy évre szóló opciós lehetőségüket.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Újabb örömhírrel szolgált a Chelsea gárdája a szurkolóiknak azt követően, hogy  a mai nap folyamán már bejelentették Thomas Tuchel szerződéshosszabbítását. A “Kékek” a hivatalos honlapjukon ugyanis nemrég közzétették, hogy két rutinos rókának, Thiago Silvának és Olivier Giroudnak is sikerült meghosszabbítani a mostani szezon végén lejáró kontraktusát, miután aktiválták a szerződésükben lévő +1 éves opciót.

Thiago Silva tavaly nyáron érkezett szabadügynökként a klubhoz, amelynek színeiben 34 találkozón kapott szerepet, ezeken pedig 2 gólt jegyzett. A szerződéshosszabbítása már egy ideje téma volt, így nem történt meglepetés a bejelentéssel. Giroud 2018 januárja óta erősíti a londoni alakulatot. Ez idő alatt 119 meccsen léphetett pályára, amelyeken 39 találat és 14 gólpassz fűződik a nevéhez. A francia támadó esetében a sajtó úgy tudja, hogy a hosszabbítással azt védték ki, hogy Giroud ingyen egy közvetlen angol riválisukhoz kerüljön, viszont ígéretet tettek számára, hogy egy ajánlat esetén távozhat az AC Milan együtteséhez, amellyel már napok óta összeboronálták a BL és EL győztes játékost.