Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

William Carvalhót a Premier League-be csábítják – sajtóhír

A londoni alakulat mindenképpen megakarja erősíteni keretét, mert vékonynak érzik azt a sűrű menetrend miatt, ami a következő idényben vár rájuk.

(Photo by Fran Santiago/Getty Images)

Spanyol sajtóinformációk szerint a West Ham United a  Real Betis játékosát, William Carvalhót szemelte ki középpályájának megerősítésére. A 29 éves labdarúgót 2023-ig köti szerződés a sevillai együtteshez, piaci értékét 15 millió euróra becsüli a mértékadó német transfermarkt.de. A hírek szerint a zöld-fehérek már 15 millió euróért hajlandóak is lennének megválni a 65-szörös portugál válogatott labdarúgótól, mert a klub anyagilag nagyon rosszul áll.

Az angol klub mindenképpen szeretne igazolni egy masszív védekező középpályást, ugyanis úgy gondolják, hogy szűkös a keretük a sűrű menetrend miatt, mert jövőre az Európa-ligában is helyt kell állni a Kalapácsosoknak.

Carvalho 2018 nyarán csatlakozott a Betishez 16 millió euró ellenében a Sporting csapatától, azóta 86 tétmérkőzésen lépett pályára a spanyol klub színeiben, amelyeken 2 gólt és 5 gólpasszt jegyzett a 29 éves labdarúgó. A 2020/21-es idényben viszont többször is csak csereként kapott lehetőséget, ami azt bizonyítja, hogy már nem feltétlenül számítanak rá, így könnyedén távozhat.