Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eriksen már viccelődött a csapattársaival

Ahogy arról beszámoltunk, az már kiderült, hogy leállt Christian Eriksen szíve a Dánia-Finnország Eb-mérkőzésen, de szerencsére sikerült visszahozni, mostanra pedig stabil az állapota, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a hírek szerint már viccelődik is a csapattársaival. 

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Borzalmas képsorok szemtanúi lehettek a nézők a Dánia-Finnország Eb-csoportmérkőzésen, miután Christian Eriksen összeesett és percekig küzdöttek az életéért. A csapatorvos később elmondta, hogy amikor odaértek hozzá, még lélegzett és volt pulzusa, ez azonban nagyon hamar megváltozott és szívmasszást, illetve defibrillációt kellett alkalmazniuk, de szerencsére sikerült újraindítani a szívét. 

Eriksen most kórházban van, stabilizálták az állapotát és a körülményekhez képest jól van. Klubbéli és válogatottbéli csapattársai is beszéltek már vele, és a legfrissebb hírek szerint már viccelődni is volt ereje. A válogatott orvosa, Morten Boesen nyilatkozott az állapotáról és elmondta, hogy Eriksen üdvözletét küldi minden csapattársának:

“Azt hiszem, ti rosszabbul érzitek magatokat, mint én. Én akár edzeni is tudnék most, srácok”

– idézte a dán játékost Boesen, aki azt is elmondta, hogy nagyon megkönnyebbültek, hogy társuknak jókedve van.

Arról még nincs információ, hogy pontosan mi okozta a szívleállást, de az Inter sportigazgatója, Giuseppe Marotta elárulta, hogy játékosuk nem kapta el a koronavírust és nem is volt beoltva, hogy ezzel is megelőzze az ekörül kialakult konspirációkat.