Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Euro 2020: Jó állapotban a franciák támadója!

Mint arról beszámoltunk, a felkészülési mérkőzések során megsérült a francia válogatott támadója, Karim Benzema. A 33 esztendős csatár most egy nyilatkozatában megerősítette, hogy jól érzi magát és kész a játékra.

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Benzemát a Bulgária elleni felkészülési mérkőzésen kellett lecserélni, miután a jobb combját fájlalta. A későbbi orvosi vizsgálatok során megállapították, hogy a támadó sérülése nem súlyos, 2-3 napos pihentetés után ismét edzésbe állhat. A 33 esztendős játékos mostanra már megkezdte a tréningeket és pozitív hírekről számolt be a legutóbbi interjújában:

A tegnapi edzésen már részt vettem és jól ment a játék. A lábammal minden rendben, nem érzek fájdalmat, úgyhogy 100%-ban készen állok a meccsekre. Alig várom, hogy Mbappéval játszhassak, ő egy olyan karakter, aki fiatal kora ellenére képes megváltoztatni a mérkőzéseket.

A francia válogatott a magyar nemzeti csapattal egy kvartettben, az F-jelűben szerepel. Benzemáék először kedden lépnek pályára, ahol Németországgal csapnak össze.