Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb 2020: kiderült, milyen súlyos Benzema sérülése

Ahogy arról beszámoltunk, Franciaország Bulgária ellen játszott felkészülési mérkőzést, és 3-0-ra nyerték meg azt. A mérkőzésen azonban megsérült a hosszú idő után visszatérő Karim Benzema, és most kiderült, hogy ez hatással lesz-e a tornájára.

(Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Karim Benzemát a mérkőzés 41. percben kellett lecserélni, mert fájdalmat érzett a jobb combjában és Olivier Giroud állt be a helyére, aki később duplázni tudott. A Real Madrid játékosa nagyon csalódottan vonult le a pályáról, ami nem csoda, hiszen hosszú évek után kapott újra meghívót a francia válogatottba.

Benzemán elvégezte a francia orvosi stáb a vizsgálatokat, és kiderült, hogy nem olyan súlyos a helyzet, mint ahogy az először tűnt. Az eredmények szerint 2-3 nap pihenést követően újra edzésbe állhat a támadó, így az Európa-bajnoki részvétele nem forog veszélyben.

A játékos tehát ott lehet a június 15-i nyitómérkőzésükön Münchenben Németország ellen, 19-én és 22-én pedig Budapesten léphet pályára Portugália és hazánk válogatottja ellen az Eb-n.