Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marko Arnautovic visszatérhet a Serie A-ba! – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint a következő szezont már a Serie A-ban kezdheti meg Marko Arnautovic. A beszámolók alapján ugyanis az osztrák futballista a személyes feltételeket illetően megegyezett a Bologna együttesével.

(Photo by Yifan Ding/Getty Images)

A 2009/10-es szezont követően visszatérhet az olasz élvonalba Marko Arnautovic. Az osztrák támadó ugyanis a La Gazzetta dello Sport és Gianluca Di Marzio szerint is megegyezett a Bologna gárdájával a személyes feltételekről. A 32 esztendős futballista jelenleg a Shanghai Port játékosa, ahova 2019 nyarán igazolt a West Ham Unitedtől, viszont úgy hírlik, hogy hamarosan közös megegyezéssel felbonthatják a játékos szerződését, aki így ingyen kerülhetne a Bolognához. Az olasz együttes szakvezetője, Sinisa Mihajlovic már korábban is meg akarta szerezni a támadót, ám az üzlet sosem köttetett meg végül. Arnautovic a távozó Rodrigo Palacio helyét veheti át a támadósorban, miután az argentin játékos szerződését nem hosszabbították meg.

Arnautovic a 2009/10-es idényben az Inter együttesénél szerepelt, ám akkor mindössze 3 találkozón jutott szóhoz. Az osztrák játékos jelenleg az Európa-bajnokságon szerepel, ahol az első találkozón be is talált Észak-Macedónia ellen.