Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz válogatott védőt figyel a Chelsea! – sajtóhír

Az Express beszámolója szerint az angol élvonalban (Premier League) szereplő Chelsea árgus szemekkel figyeli az AS Roma olasz válogatott védőjét, Leonardo Spinazzolát…

(Photo by Alessandra Tarantino – Pool/Getty Images)

Remek teljesítményt nyújt a Roberto Mancini vezette olasz válogatott az Európa-bajnokság. A ‘squadra azzurra’ egyik legfényesebb gyémántja mindenképp Leonardo Spinazzola. A törökök ellen megnyert 3-0-ás mérkőzésen például ő lett a mezőny legjobbja. Jó játéka mellett pedig az is extrának számít, hogy ott van a tornán, mivel az idény végén kilenc bajnokiból csupán egy találkozón tudott pályára lépni. 

Ennek tükrében egyáltalán nem meglepő, hogy a Chelsea és a Tottenham Hotspur érdeklődését is felhívta magára az AS Romát erősítő Leonardo Spinazzola. A Spurs első számú jelöltje a kispadra éppen az olasz fővárosból idén távozó Paulo Fonseca. Persze mindkét dolgot a helyén kell kezelni jelenleg, hiszen csak hírként számolhatunk be egyelőre Spinazzola és Fonseca jövőjéről is. 

Leonardo Spinazzola két éve tartozik az AS Roma kötelékébe, ezen időszak alatt 71 tétmérkőzésen lépett pályára a ‘farkasok’ színeiben. Korábban megfordult többek között a Juventusban és az Atalantában is. Szerződése 2024-ig köti Rómába, a mértékadó transfermarkt pedig 26 millió euróra becsüi piaci értékét.