Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: Guardiola senkit nem akar beáldozni Kane-ért

Sajtóértesülések szerint a Manchester City a legesélyesebb a Tottenham sztár, Harry Kane megszerzésére. Állítólag a Premier League friss bajnoka nem hajlandó egyetlen játékost sem küldeni a londoniaknak, „csak” pénzt adna cserébe.

Harry Kane évek óta a világ egyik legjobb csatára, azonban sorra sikertelen szezonokat tud le a köré épített Tottenham Hotspur. A „Sarkantyúsok” az elképzelések ellenére sem képesek az átütő sikerre, ez pedig egyre inkább frusztrálja a jobb sorsra érdemes támadót.

Az Európa-bajnokság alatt röppent fel a hír, hogy a Manchester City mindenképp meg akarja vásárolni ezen a nyáron Kane-t. A 27 esztendős gólvágó kivásárlási ára aligha futhat 100 millió euró alatt. Ezért is szellőztette meg a sajtó, hogy a City némi pénzmag mellett egy sztárt is beáldozna a Spurs számára. A sajtó eddig Raheem Sterling nevét dobálta a Kane-nel kapcsolatos átigazolási hercehurca okán.

Az ESPN információja szerint azonban a manchesteriek menedzsere, Pep Guardiola szigorúan ellenzi, hogy bárkit is fel kelljen áldoznia az erősítés érdekében.