Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Igazi topcsapat vinné Alexander Isakot! – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a kiváló idényt futó Alexander Isak iránt egyre nagyobb az érdeklődés a topcsapatok háza tájáról, és legújabban arról számoltak be, hogy a Real Madrid is figyeli a 21 esztendős támadót.

(Photo by Gonzalo Arroyo – UEFA/UEFA via Getty Images)

Az AS legfrissebb értesülései szerint a Real Madrid gárdája szemet vetett Alexander Isakra, aki jelenleg az Európa-bajnokságon szerepel a svéd válogatottal. A 21 esztendős támadó kiváló idényt fut, hiszen 44 mérkőzésen 17 gólig és 2 gólpasszig jutott a Real Sociedad színeiben, a La Ligában pedig 17 találatával ő lett a legeredményesebb svéd játékos. Noha Isak az Eb-n még nem tudott gólt szerezni, remek cseleivel, megindulásaival, lövéseivel és munkabírásával a beszámolók alapján meggyőzte arról a Real Madrid vezetőségét, hogy érdemes lenne őt leigazolni. A Realnak elsősorban azért lehetne szüksége Isakra, mert Benzema mellett nincs olyan csatáruk, aki tartósan jó teljesítményt tud nyújtani, így a francia támadó az utóbbi időben rendre a hátán vitte az együttest a gólszerzés tekintetében.

Isak a Sociedad színeiben 89 találkozón lépett pályára, amelyeken 33 találatot és 5 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 40 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.