Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végre meglehet a Tottenham menedzsere – sajtóhír

Szigetországi lapinformációk szerint a Tottenham együttese végre valahára kinevezheti új, főállású menedzserét…

Többek közt a Sky Sports és a BBC Sports is megerősítette, hogy a Wolves csapatától elköszönő Nuno Espirito Santo előrehaladott tárgyalásokat folytat a Tottenham vezetőségével, és nagy eséllyel a portugál szakember veheti át a londoni gárda irányítását.

A 47 éves portugál tréner az elmúlt négy évben a wolverhamptoni együttest irányította, melyet feljuttatott a másodosztályból, majd kétszer is a hetedik helyre kormányozta őket a Premier League-ben úgy, hogy rendszerint még a legnagyobb klubokat is el-elkapták és sokak számára lettek a tipikus, feltörekvő kis csapat a ligában. Az egykori válogatott kapus edzői pályafutása során korábban a Valencia (2014-2015) és az FC Porto (2016-2017) csapatait irányította.

Mint ismeretes, a Tottenham éléről április 19-én menesztették José Mourinhót, akkor az elmúlt idény végéig Ryan Mason vette át ideiglenesen a csapat irányítását. A következő szezontól azonban mindenképpen új kormányost akarnak kinevezni, ám az elmúlt időszakban hiába boronálták össze őket lassan egy játékoskeretre való edzővel, továbbra sincs meg a csapat új menedzsere.