Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Légiósok: a Premier League élcsapatától érkezett ajánlat a magyar védőért – sajtóhír

A török sajtó értesülései szerint a West Ham United 12 millió eurós ajánlatot tett Szalai Attiláért, a Fenerbahce és a magyar labdarúgó-válogatott középhátvédjéért.

(Photo by Robert Michael/picture alliance via Getty Images)

A hírek szerint az ajánlatot a Fenerbache vezetői azóta el is utasították, hiszen a török klub 20 millió euró alatt nem adná el a Szalai Attilát, akiért a Haber információi szerint a Napoli pénz mellett Mário Ruit ajánlotta fel. A West Ham United egyébként remekül szerepelt az előző szezonban, a londoni csapat a hatodik helyen zárt a Premier League-ben, mellyel kivívta az Európa-liga-indulás jogát.

Szalai Attila az elmúlt idényben, valamint a nyári Európa-bajnokságon mutatott teljesítményével számos európai topbajnokságban szereplő csapat figyelmét felhívta magára. Törökországba januárban igazolt Ciprusról, majd tavasszal a török élvonal egyik legjobbja lett a posztján. A transfermarkt.de adatai alapján jelenleg hétmillió euró a piaci értéke. Szalai egyébként 21 török első osztályú bajnokin lépett pályára, melyeken három gólt szerzett, így alapemberként segítette csapatát a bajnoki bronzérem megszerzéséhez.