Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Borussia Dortmund megerősítette, hogy eladja egyik sztárját!

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund együttese csütörtök reggel egy hivatalos közleményben ismerte el, hogy megegyeztek a Manchester Uniteddel Jadon Sancho eladását illetően.

(Photo by Alexandre Simoes/Borussia Dortmund via Getty Images)

FRISSÍTÉS: A Borussia Dortmund vezetősége után a Manchester United is hivatalosan bejelentette, hogy leigazolták Jadon Sanchót 85 millió euróért. A játékos az Európa-bajnokság után vesz majd a részt az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, és ekkor fognak megegyezni a szerződése részleteiben is.

Már tavaly nyáron is nagy erőket mozgosított a Manchester United együttese Jadon Sancho leigazolása érdekében, ám akkor nem tudták nyélbe ütni az üzletet. Most viszont úgy néz ki, hogy sikerrel jártak, ugyanis csütörtök reggel arról tájékoztatta részvényeseit a Borussia Dortmund vezetősége, hogy megegyeztek a “Vörös Ördögökkel” Sancho eladását illetően. Amennyiben a 21 esztendős futballista átmegy az orvosi vizsgálatokon, úgy a United 85 millió fontot fog fizetni a játékjogáért.

Sancho 2017-ben került a Borussia Dortmundhoz, amelynek színeiben minden sorozatot figyelembe véve 137 találkozón lépett pályára. Ezeken a meccseken 50 gólig és 64 gólpasszig jutott. A hírek szerint a manchesteriek és Sancho még nem állapodtak meg minden részletről a személyes feltételeket illetően, de minden bizonnyal egy 2026-ig szóló szerződést fog aláírni az Európa-bajnokságot követően.