Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United megállapodott a Dortmund sztárjáról – sajtóhír

Egybehangzó nemzetközi sajtóértesülések szerint megszületett a megállapodás a Manchester United és a Borussia Dortmund a németek angol kiválóságának klubváltásáról…

(Photo by Friedemann Vogel – Pool/Getty Images)

Azok után, hogy a játékossal már korábban megegyeztek, Fabrizio Romano átigazolási szakértő úgy értesült, hogy a Manchester United együttese megállapodott a Borussia Dortmund vezetőségével, hogy 85 millió euróért és további bónuszokért cserébe idén nyáron megvásárolják Jadon Sancho játékjogát.

A 21 esztendős tehetség 2017-ig a City-ben nevelkedett, azóta a Borussiában bontogatja szárnyait, s a Bundesliga 2018-2019-es kiírásában 12 találatig jutott, az azt követő idényben pedig már 17 gólt szerzett, miközben egyértelműen a liga meghatározó szereplői közé nőtte ki magát. Sok szakértő – Kylian Mbappéval egyetemben – az elkövetkezendő évek, évtizedek meghatározó játékosának tartja őt. Ennek ellenére Sancho a legutóbbi idényben némileg visszafogottabban teljesített, ugyanis 26 bajnokin mindössze nyolc találatot jegyeztek fel a neve mellé.

Az általános sajtóbeszámolók szerint korábbana “vörös ördögök” mellett a Chelsea és a Liverpool csapatai szintén érdeklődtek az angol támadó szolgálatai iránt.