Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két rutinos játékosától is elköszönt a Fiorentina! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina gárdája két játékosától, Martín Cácerestől és Franck Ribérytől is elköszönt, miután mindkettőjük szabadügynökké vált a mai naptól.

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

Nem tudtak megegyezni a közös folytatásról, így a mai naptól Franck Ribéry és Martín Cáceres is szabadügynökké vált. Mindkét játékos az elmúlt két szezont töltötte a Fiorentinánál. A “Violák” hivatalos oldalukon elbúcsúztak a két játékostól, és megköszönték nekik a csapatért tett erőfeszítéseiket. Arról még nincs hivatalos bejelentés, hogy a két futballista hol folytatja karrierjét, egyes hírek szerint Ribéry iránt a Sampdoria érdeklődik.

A 34 eszendős Cáceres a Fiornál eltöltött két idény alatt 61 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 4 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. A 38 éves Ribéry minden sorozatot figyelembe véve 51 találkozón kapott szerepet az olasz csapatnál, ezeken a meccseken pedig 5 találatig és 10 előkészítésig jutott. Összességében az elmúlt két napban már legalább 3 távozója volt a Fiorentinának, miután Borja Valero befejezte aktív pályafutását.