Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb 2020: kihagyhatja az elődöntőt a spanyolok egyik legjobbja!

Nem biztos, hogy vállalni tudja a játékot az Olaszország elleni elődöntőben a spanyol válogatott egyik legjobbja, Pablo Sarabia, aki a Svájc elleni negyeddöntő során szenvedett izomsérülést.

(Photo by Stuart Franklin/Getty Images)

Erősen kérdéses, hogy tudja-e vállalni a játékot az Olaszország elleni elődöntőben Pablo Sarabia. A 29 esztendős szélső a Svájc elleni negyeddöntő során sérült meg. A Paris Saint-Germain játékosát már a félidőben le kellett cserélni, a hosszabbítással és tizenegyespárbajjal végződő mérkőzésen. A Diario AS értesülései szerint Sarabia már a meccs ötödik percében fájdalmat érzett a combközelítő izmánál, ám összeszorított fogakkal a szünetig a pályán maradt és segítette csapatát. Az orvosi stáb még nem tudja megmondani, hogy mennyire súlyos a sérülése a szélsőnek, így további vizsgálatoknak vetik alá a napokban. Amennyiben nem tudja vállalni a játékot, úgy Danny Olmo pótolhatja őt, aki a Svájc elleni mérkőzésen is Sarabia helyét vette át. A PSG futballistája eddig igen jól teljesített az Európa-bajnokságon, hiszen Szlovákia és Horvátország hálóját is bevette,valamint két gólpasszt is kiosztott.

Az Olaszország-Spanyolország elődöntőt kedden 21:00-tól játsszák a felek a Wembleyben. Az olaszok részéről már biztosan lesz egy komoly hiányzója a mérkőzésnek, hiszen Leonardo Spinazzola a Belgium elleni összecsapáson achilles-ín szakadást szenvedett.