Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: “Az utolsó nagy lehetőségünk következik!”

Az angol válogatott 4-0-s győzelmet aratott Ukrajna ellen az Európa-bajnokság szombat esti negyeddöntőjében, és biztosította a helyét a legjobb négy között, ahol a tervek szerint hazai pályán, a Wembleyben játszhatja a mérkőzéseit…

(Photo by Isabella Bonotto/Anadolu Agency via Getty Images)

A fölényes győzelem után az angol válogatott rutinos gólfelelőse, Harry Kane a következőképpen értékelte csapata teljesítményét:

“Mi voltunk a favoritok, de ez nagy nyomást helyezett ránk, emellett elvárás volt, hogy jól teljesítsünk. Ismét lehoztunk egy meccset kapott gól nélkül, viszont szereztünk négyet, tökéletes este volt. Néhányan ott voltunk már a horvátok elleni vb-elődöntőben is, tisztában vagyunk vele, hogy milyen fájdalmas lemaradni a fináléról. Eddig nagyszerűen alakul a torna. Sorra pipáljuk a feladatokat, de a lényeg, hogy van elképzelésünk arról, hogy hova szeretnénk jutni: világversenyeket nyerni.

Hihetetlen lesz hazai pályán játszani. Elképesztő pillanat ez a csapat és a nemzet számára. Sokunknak ez lesz az utolsó nagy lehetősége részt venni egy fontos mérkőzésen egy nagy tornán. Most ez itt van előttünk, mindkét kezünkkel meg kell ragadnunk.”

Anglia az Európa-bajnokság elődöntőjében jövő szerdán Dánia ellen léphet pályára, míg a másik ágon kedd este Olaszország-Spanyolország mérkőzést rendeznek.